mandag 23. mars 2015

BONJOUR!

Nå sitter vi alle samlet i den ene leiligheten etter en fantastisk, lang dag! 

Vi møtte på flesland lørdag formiddag og koste oss lenge sammen før flyturen gikk til Amsterdam, og derfra til Bordeaux. Flyturene gikk veldig greit og etter en liten biltur var vi fremme ved leiligheten. Vi er veldig fornøyd med leilighetene, som bare ligger 20 meter fra hverandre. Vegard, Kinga og Solveig bor sammen i en leilighet og Mari, Therese, Henriette og Camilla bor sammen i en leilighet.


Idag våknet vi til fantastisk flott vær her i Bordeaux! Strålende sol og grei temperatur, selv om Elin, som vært år tar med seg dårlig vær, er her.
Dagen skulle starte med en joggetur klokken 10, men endte med en gåtur med cheeseburger og vindusshopping klokken 11.
Dagen idag har for det meste gått med til TIVOLI! Det er et stort tivoli rett i nærheten som vi tror vi kommer til å besøke ofte! 


Det er veldig kjekt på tivoli, noen syns det var kjekkest å stå og se på mens andre måtte prøve alt! Her ser dere Solveig, Camilla, Henriette og Vegard som tar en kjempehøy karusell som gikk i 100kilometer i timen, rundt og opp og ned. Når karusellen stoppet og vi måtte vente på toppen på at de nede skulle komme på, fikk vi en veldig fin oversikt over byen, den ser veldig fin ut og vi gleder oss til å utforske den.:) 


Vi har også fått sett en del av byen og prøver å få litt oversikt, slik at vi kommer oss rundt når Hege og Elin reiser hjem på lørdag.
Vi nyter virkelig livet her nede og idag har vi spist ute to ganger. Først lunsj på en pizza restaurant og så en sen middag på en veldig fin restaurant med god mat! 


Nå tar vi kvelden og gleder oss til en ny dag der vi skal utforske byen og besøke alle praksisskolene våre. 

 Vegard, Henriette, Solveig, Camilla, Kinga, Mari og Therese.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar