onsdag 26. mars 2014

Skolebesøk

Hei alle sammen!

Siden sist har vi vært på besøk på Saint-Michel videregående skole. I går var vi i en andreklasse der, og i dag har vi vært i en førsteklasse. Vi har hatt presentasjon om Norge for begge klassene, og blant annet delt ut sjokolade og brunost. I tillegg spiste vi lunsj med de og ble bedre kjent med de. Første dagen var vi hos en klasse som studerte det samme som oss, barn og ungdom og i dag var vi i en klasse som studerte formgivning. Det var veldig kjekt å få se skolen og møte franske elever på vår alder. Elevene på skolen snakket engelsk på lavt nivå, men vi forsto hverandre ved kroppsspråk, litt fransk og engelsk.


I løp av disse to dagene har vi besøk alle praksisplassene. Notre Dame sévigné, Saint-Seurin og Saint-Gabriel. Vi besøkte alle skolene sammen og fikk møte lærere, rektor og barna. Vi synes det virket veldig greit og er spente til å starte praksistiden vår.

I morgen har vi fri og skal sove ut etter som vi er ganske sliten, også skal vi shoppe. Senere på dagen skal vi forberede oss til praksis. Det blir nok fullt kjør i morgen og.

- Mariell, Serina, Ida, Karoline, Marielle og Tirill


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar