søndag 7. april 2013

Åpen dag på Saint Michel, og vår siste middag med Hege og Elin.

Bonsoir- God kveld. 
Det er ikke det fineste været her nede i Bordeaux, ganske så kaldt, men vi håper det kommer seg de neste to ukene! I dag har vi vært på åpen dag på skolen til Sanit Michel, skolen til Mari, det gikk ut på at de elevene som skulle begynne der til neste år fikk komme og besøke skolen, de hadde med seg foreldrene og fikk en omvisning. Det samme gjorde vi, Mari tok ansvaret og vi fikk sett hele skolen og de forskjellige klasserommene, det var litt kjekt og se hvordan de hadde det på skolen sin. Det kom også rektorer fra Østeriket for å se på skolen i Bordeaux, de gikk rundt med oss, på slutten av dagen spiste vi også med dem på skolen. 
                              Laper som ble laget


                               Helsefagarbeiderene


Barn og ungdom
                            Elever som serverte oss
dette fikk vi og spise, var veldig godt! 

Når vi var ferdig på skolen hadde vi ganske god tid før vi skulle ut og spise med Elin og Hege, vi gikk og handlet først så hjem på hotellet for å slappe litt av, så tok vi oss en Shopping runde, alltid like trøtt etter mange timer med prøving og gåing opp og ned, hit og dit. Men masse fint har no vi alle klart og kjøpt oss :) 
Og vår siste middag med lærerne var litt trist, nå er de faktisk ikke med oss lenger så nå må vi klare oss i 2 uker alene, men det skal nok gå veldig fint, vi har Mari om det skulle være noe, og hun er bare helt fantastisk! hjelper til med alt, om det skulle være noe, så det er veldig betryggende. Spiste på 'Pizza Pino' kjempe god mat og ikke minst maten kom rett etter vi hadde bestilt den, vanligvis må vi vente kjempe lenge på den. 
                                         mmmm :)

                                          Hege og Elin

                                          Åh NAM
                                                          Hele gjengen samlet før avreise..........
                                                         Mari får puls varmere (Gave)

Så nå var det vell på tide og finne sengen, i morgen er det søndag og vi skal nok bare slappe av på hotellrommet, spise en god frokost og forberede oss til praksis på mandag! 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar